HUNAJAHIERONTA

Hoikistava ja muotoileva

Hunajahierontaa on käytetty Aasiassa ja Venäjällä jo muinaisaikoina. Hunajahieronta auttaa tehokkaasti selluliittiin, se tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Se sopii stressin ja väsymyksen hoitoon ja myös hoikistaa. Verenkierto paranee ja lihasjännitykset laukeavat. Elpynyt verenkierto ja lymfakierto edesauttavat kuona-aineiden poistumista elimistöstä; hunaja sitoo myrkkyjä ja nopeuttaa niiden poistumista elimistöstä. Hunajan vaikutuksesta puhdistuneissa energiakanavissa energia alkaa jälleen kiertää vapaasti, ja verenkierto paranee ihon aluskerroksissa ja lihaksissa.

Yhden alueen hieronnan kesto noin 1t.

MERILEVÄVARTALOHOITO


Kosteuttava ja ainevaihduntaa vilkastuttava

Kosteuttaa, hoikistaa, vähentää turvotusta.
Kuivaharjaus, merileväpakkaus, suihku, hieronta aromavoiteella.


Kesto noin 1,30t


BALIALAINEN AROMAATTINEN HIERONTA JA PAKKAUS

Аromaattinen imbiro-juuresta valmistettu kuorintavoide irrottaa kuolleet ihosolut, lämmittää ihoa ja tehostaa verenkiertoa. Maitoproteiinit rikastuttavat soluja aminohapoilla ja tekevät ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi. Kuorinnan jälkeen seos jätetään iholle, tehdään vartalopakkaus, sen jälkeen suihku, kevyt hieronta imbiro-kamferivoiteella.

Hoidon kesto 1,40t

ULTRAÄÄNI + SPM HOITO


Selluliittihoito

Selluliittiohjelma vartalolle selluliitin poistoon Hoidossa käytettään Simildiet Laboratorios aineita. Ultraääni puristaa rasvasoluista rasvaa välisolunesteeseen ja SPM (alipainehieronta) poistaa sen elimistöstä.

Kesto 1,30t


VARPAANKYNSIEN GEELAUS


Laboratorio Biomak erikoistuu biologisen täsmähoito- kosmetiikan valmistumiseen. Erittäin tiiviit tehotipat ovat tarkoitettu hoitamaan ihon ongelmat, kuten rypyt, kuiva dehydroitu iho, couperosa, velttoiho, eloton iho. Vain neljä tehotippaa päivittäin voiteen alle voivat rauhoittaa ongelman.

NewsViimeisimmät tarjoukset löytyvät facebook-sivuiltamme

Contact Info

an image
Kosmo

Osoite: Mechelininkatu 23

Helsinki, 00100

Email:info(at)kosmo.fi

Puh:

040 8260607

044 3315088 - vain ammatilaisille