PostHeaderIcon Koulutus

Koulutus

Täyteaine koulutus

Laboratorio Naturelize pitää hyvin tärkeänä, että Facial Arts-hoitoja suorittavat saavat parhaan mahdollisen tuen voidakseen tarjota asiakkailleen optimaalisia hoitotuloksia. Tiedämme, että niillä Facial Arts säännöllisesti käyttävillä hoitojen antajilla, joilla on runsaasti tietoa erilaisista hoidon perusteista ja hoitotekniikoista, on myös enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Siksi olemme kehittäneet neljän vaiheen ohjelman, jota kutsumme nimellä Facial Arts Integral Training Program.

Ohjelman ensimmäinen vaihe on Facial Arts Integral Training, jota seuraa Max Face, Max Face Soft, Inline, Inline Soft Training, Restore™ Training, Pearl™ Training ja Naturelize™ erikoistekniikat Training. Mielestämme on erittäin tärkeää, että hoitojen antaja saa vankan kokemuksen helpommista hoitojen perusteista ja hoitotekniikoista ennen vaikeampien ja haastavampien hoitojen perusteiden ja tekniikoiden pariin siirtymistä. Siksi vaadimme vähintään 10 hoidon suorittamista Stylage Integral Training Program –ohjelman eri vaiheiden välillä

Seuraavat koulutusajankohdat

Koulutukset järjestetään lauantaisin klo 11.00.
Kun olet osallistunut vähintään kolmeen Naturelize Integral Training Program –ohjelman neljästä vaiheesta, saat arvonimen Naturelize Certified Practitioner.

Kemiallinen kuorinta koulutus

Tarjoamme korkeatasoisia, tieteellisesti tutkittuja ja turvallisia Enerpeel happoja, joissa palautumisaika on lyhyt. Käytössämme ovat monipuoliset hoitomenetelmät. Meiltä löytyy apu ulkonäköön liittyviin kysymyksiin: acne, arvet, ikämuutokset ja muut kosmeettiset ongelmat.

Simildiet Mesoterapia koulutus

linja EXTRA perinteinen mesoterapia tai dermapen. Dermapen laitteen hinta on 150€+ALV
tiedustelu puh. 044 331 5088 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laboratorio Vivacy France pitää hyvin tärkeänä, että Stylage-hoitoja suorittavat saavat parhaan mahdollisen tuen voidakseen tarjota asiakkailleen optimaalisia hoitotuloksia. Tiedämme, että niillä Stylage säännöllisesti käyttävillä hoitojen antajilla, joilla on runsaasti tietoa erilaisista hoidon perusteista ja hoitotekniikoista, on myös enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Siksi olemme kehittäneet neljän vaiheen ohjelman, jota kutsumme nimellä Stylage Integral Training Program.

Ohjelman ensimmäinen vaihe on Stylage Integral Training, jota seuraa Stylage S, M, L ™, Training, Stylage Lips™ Training, Stylage hydro™ Training ja Stylage™ erikoistekniikat Training. Mielestämme on erittäin tärkeää, että hoitojen antaja saa vankan kokemuksen helpommista hoitojen perusteista ja hoitotekniikoista ennen vaikeampien ja haastavampien hoitojen perusteiden ja tekniikoiden pariin siirtymistä. Siksi vaadimme vähintään 10 hoidon suorittamista Stylage Integral Training Program –ohjelman eri vaiheiden välillä.

2011-2012
--.-- Stylage S, M, L ™  Training - Stylage injektiotekniikka peruskoulutus
--.-- Stylage Lips™ Training
--.-- Stylage hydro™ Training
--.-- Stylage™ erikoistekniikat Training
Kun olet osallistunut vähintään kolmeen Stylage Integral Training Program –ohjelman neljästä vaiheesta, saat arvonimen Stylage Certified Practitioner.
Kemiallinen kuorinta koulutus

Tarjoamme korkeatasoisia, tieteellisesti tutkittuja ja turvallisia Enerpeel happoja, joissa palautumisaika on lyhyt. Käytössämme ovat monipuoliset hoitomenetelmät. Meiltä löytyy apu ulkonäköön liittyviin kysymyksiin: acne, arvet, ikämuutokset ja muut kosmeettiset ongelmat.

Mesoterapia koulutus

mesolypolyysi

tiedustelu puh. 044 331 5088 info@kosmo.fi

NewsViimeisimmät tarjoukset löytyvät facebook-sivuiltamme

Koulutus

Naturelize ja Mesoterapian koulutukseen ilmoittautuminen:
info(at)kosmo.fi
tai soittamalla

+358(0) 4433 150 88