PostHeaderIcon Pientoimenpiteet

 

Huulten muotoilu ja täyttö

Hyaluronihappo-täyteaineet tarjoaa luonnollisen tavan huulten muotoiluun ja täyttöön ja antaa niille toivomasi täyteläisyyden ja muodon.

Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste. Toimenpide tekee huulista täyteläisemmät, korostaa huulirajaa tai tehdä amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla.

Täyteaine huuliin sisältää IPN-Like linkitetty (3D ominaisuus) ja stabilisoitua hyaluronihappoa ja sitä injektoidaan huuliin erittäin ohuella neulalla. Tulokset pysyvät noin 6-9 kuukautta ja sen jälkeen hoidon voi vaivattomasti uusia.

 

Huulten muotoilu – täyteläisemmät ja korostetut huulet

Hyaluronihappo tarjoaa luonnollisen tavan huulten muotoiluun ja antaa niille toivomasi täyteläisyyden ja muodon:

  • Lisätä huulten volyymia (Täyteläiset huulet)
  • Korostaa huulirajaa
  • Tehdä suupieliin iloisemman ilmeen
  • Vähentää suunympärysryppyjä

 

Huulten muotoilu hinnat

Stylage 0.5 ml 240€
Stylage Lips 1.0 ml 380€
Stylage 0.8 ml 260€

Huulten kosteutus

Stylage hydrol 1.0 ml 150€
Stylage hydro max 1.0 ml 200€

Suunympärysryppyjen täyttö

Stylage S 1ml 275€

 

Ryppyjen ja uurteiden taisoittaminen.

Ikääntymismuutoksia voi hoitaa sekä täyteaineilla että Botoxilla. Täyteaineilla voidaan luonnollisesti palauttaa ihon muotoja. Täyteaineruiskeella tasoitetaan ryppyjä, juonteita ja kuoppia sekä tehdään huulista täyteläiset. Käytämme Stylagen sarjan tuotteita.

Stylage 0,8ml 260€
Stylage M 280€
Stylage L 325€
Stylage XL 370€

stylage

 

Botox

Botoxilla hoidetaan yläkasvojen rypyt: glabellat, pitkät otsarypyt, silmänympärystän ilmerypyt,Botoxilla saadaan kasvojen yleisilmeestä levänneet,pirteän ja nuorekkaan oloiset. Alakasvoista taas saadaan suupielet kohoamaan ylöspäin

Botoxilla tehtävä niin kutsuttu Nefertiti lift on erittäin tehokas toimenpide jossa alakasvojen kudokset saadaan Botoxin avulla takaisin paikalle jossa ne olivat vielä noin 10-vuotta sitten. Eli voidaan sanoa että toimenpiteellä saadaan noin 10-vuotta nuorekkaammat kasvot.

Mesobotoksilla poistetaan niin sanottu Venuksen rengas kaulasta, tarkoittaen iän tai auringon synnyttämää kudosvelttoutta jossa kaulan kudokseen on jäänyt selkeä yksi tai useampi "rengas".

Botoxin vaikutus on yksilöllinen, aine alkaa vaikuttamaan n.4-10 vuorokauden kuluttua hoidosta.

seuraavat botox-partyt on ilmoitettu Facebook sivussamme

 

Mesoterapia

Mesoterapia hyaluronihapolla Pidentää täyteaineiden vaikutusaikaa. Käsien, dekolteen, kasvojen ihonlaatua parantava syväkosteuttava ja nuorentava hoito, huulten syväkosteutus.

tehdän kurina 3 krt. 1ml 150€/krt.
  2ml.260€/krt.

Mesoterapia silmien ympäri Silottaa rypyt silmien ympärillä, kirkastaa tummat renkaat.

suositellaan kuurina 3-5 krt. 150€/krt.

Anti-aging mesoterapia nuorentaa, kosteutta, poistaa pienet rypyt, kohottaa, terävoi kasvojen piirteet.

suositellaan kuurina 3-5 krt. 150€/krt.

Mesolift tehokas lifting- vaikutus

suositellaan kuurina 3-5 krt. 150€/krt.

Hiustenlähdossä käytamme Hiuspohjan mesoterapia jolla stimuloidaan hiusten kasvua.

suositellaan kuurina 150€/krt

Uudella Diametria M+8 hoidolla on mahdollista vähentää paikallisesti kertynyttä ihonalaista rasvakerrosta. Menetelmä perustuu rasvasolujen hajoamiseen Laservalon, Fregrenssin ja alipainon vaikutuksesta. Hoito on potilaalle vaivaton ja sillä päästään hyvään tulokseen.

 

Kemialliset kuorinnat

Kemiallinen kuorinta tarkoittaa, että pinnallisin kerros poistetaan kuorivalla aineella, jonka jälkeen iho tuntuu tasaisemmalta ja tiukemmalta eikä siinä näy juurikaan ryppyjä, aknearpia, pigmentaatiota tai muita kauneusvirheitä. Sopivan valmisteen asiakkaan iho-ongelman poistamiseen valitsee aina asiantuntija. Kemialliset kuorinnat voidaan jakaa tehon syvyyden mukaan:

Kevyt pintakuorinta, joka ei edellytä ennakkohoitoa ja jonka ihoa kirkastava teho ilmenee välittömästi. Kevyt pintakuorinta soveltuu ihon pinta- tai keskisyvää kuorintaa varten valmistelemiseen. Kyseessä on erinomaisesti vaikka lounastaukoon ajoitettava hoito, sillä hoidon jälkeistä palautumisaikaa ei tarvita.

1kerta 120€

Pintakuorinta, jossa happo toimii epidermiksen päällimmäisissä kerroksissa (poistamalla sarveiskerrosta) tai koko epidermiksen alueella. Kaikkein suosituin pintakuorinnassa käytettävä aine on glykoolihappo. Suosittelemme pintakuorintaa pinnaltaan karhean tai rakenteeltaan epätasaisen ihon hoidossa, hienojen juonteiden, pigmenttiläiskien sekä ongelma- tai akneherkän ihon hoidossa.

1kerta 120€

Keskisyvä kuorinta kattaa koko epidermiksen ja ulottuu myös verinahan ylimpään kerrokseen. Yleisimmin käytettävä happo on 15-40% TCA (triklor-etikkahappo) 350€ tai Jessnera 239€. Keskisyvää kuorintaa suositellaan isojen huokosten, aknearpien ja syvien pigmenttihäiriöiden hoidossa.

Ennen kemiallista kuorintaa järjestetään konsultaatio asiantuntijalla. Hoidon jälkeen on tärkeä osa myös jälkihoidolla: ihon kosteuttamisella, ennalleen palauttamisella ja aurinkovoiteiden käytöllä.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ei pidä käyttää aktiivisia kosmetiikkatuotteita eikä ottaa aurinkoa tai käyttää solariumia 2-8 viikon ajan.

Pintakuorintahoitojen suositeltava hoitokokonaisuus on 3-5 hoitokertaa kerran viikossa. Keskisyvä kuorinta on yleensä 1 tai 2 kertainen hoito. Kosmon asiantuntija auttaa määrittelemään sopivan hoitotaajuuden.

Kysymykset ja konsultaatiopuhelut 040 826 0607

NewsViimeisimmät tarjoukset löytyvät facebook-sivuiltamme

Contact Info

an image
Kosmo


Osoite: Mechelininkatu 23

Helsinki, 00100

Email:info(at)kosmo.fi

Puh:

040 8260607

044 3315088 - vain ammatilaisille